Nunta

Exemplu demn de urmat

Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica pana la adanci batraneti.

Fericirea sa va intre in casa si in suflete

V-ati bucurat de iubirea familiei, iar acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de piatra si la multi ani!

O viata superba

Fie ca viata voastra ca sot si sotie sa fie plina de bucurii si armonie. Cele mai bune urari pentru amandoi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si casa de piatra!

Alaturi de voi

In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra!

Ce inseamna o nunta

O nunta nu inseamna numai flori sunet de clopote, sau lumanari, muzica sau dantela. Nu e nevoie de o mare de
oaspeti sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni sa indrazneasca sa lase o viata si sa inceapa alta increzatori in rabdarea, iubirea si puterea de a rezista incercarilor anilor. Astfel de oameni sunteti voi doi. Va urez multa fericire impreuna!

Va veti construi o viata

Nunta e un basm de matase si glazura, de flori si sampanie. Un vartej de sarbatoare in jurul unui cuib tacut unde doi oameni stau singuri, dar mai intelepti decat credem. Caci ei stiu ca rochia va fi pusa de-o parte, tortul taiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor sterge. Vor mai exista flori si prajituri in aceasta casnicie, dar toate vor fi doar un crampei din trainicia ei. Micile nelinisti, marile necazuri, maruntele suparari, vor veni si vor trece si va vor invata daruirea, curajul si increderea din care va veti construi o viata.

Moment special

V-ati logodit/casatorit si acesta e un moment special - de acum se asterne drumul catre noi bucurii si noi inceputuri. Va urez sa ramaneti cu aceste sentimente in inimi pentru totdeauna si casatoria voastra va fi la fel de minunata tot timpul. Felicitari!

Sa bem in cinstea mirilor

Luati putina intelegere, adaugati o bucatica de bunavointa, condimentati cu tandrete, lasati sa se coaca cu bun simt si intelepciune si apoi... Noroc! Sa bem in cinstea mirilor!

Alaturi pentru totdeauna

Casatoria este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla caci nimic nu e mai frumos decat sa inaintezi in varsta alaturi de singura persoana care inca te vede asa cum te simti in sufletul tau. Va doresc multa fericire!

Raspunsul magic

Ati spus "Da" fericirii, seninatatii, bucuriei unei vieti impreuna. Fie ca acest raspuns sa se incarce in fiecare zi de noi si minunate semnificatii.

Iubire stelara

Doua stele noi stralucesc pe cerul iubirii. Sa fiti fericiti, iar taina casatoriei sa va aduca numai impliniri!

Unirea destinelor

Va uniti destinele. Fie ca nodul sa fie rezistent, dar legat cu intelepciune si dragoste.